Vahvuudet käyttöösi!

Tunnetko vahvuutesi, osaatko hyödyntää niitä? Monella meistä on paljon vääriä käsityksiä itsestämme ja kyvyistämme. Olemme taitavia moittimaan ja arvostelemaan itseämme, kun sen sijaan voisimme keskittyä ominaisuuksiimme, jotka auttavat meitä saamaan, mitä haluamme – ja viihtymään itsemme kanssa juuri nyt. Vahvuudet käyttöön – valmennus auttaa sinua ottamaan täysimääräisesti vahvuutesi ja voimavarasi käyttöön juuri niihin asioihin, joita haluat elämääsi lisää. 

Valmennussisältö:

Vahvuudet käyttöön! -valmennuspaketissa valmentaja kartoittaa ensimmäisellä kerralla monipuolisesti luonnettasi ja lahjojasi kanssasi. Apuna käytetään mm. harjoituksia, jotka tehdään useimmiten suullisesti.

Toisella kerralla syvennytään mahdollisten  rajottavien ajatustesi huomaamiseen ja niiden muokkaamiseen. Kolmannella kerralla keskitytään asioihin, joissa erityisesti hyötyisit vahvuuksiesi käytöstä ja nidotaan yhteen kahden aikaisemman valmennuskerran tuloksia. Valmennustuntien sisältö on suuntaa-antava, koska sisältö muokkautuu aina valmennettavan näköiseksi.

Kokonaissisältö ja hinta:

Vahvuudet käyttöön – valmennuspaketti sisältää kolme tunnin mittaista valmennustapaamista Tampereella, monipuoliset harjoitukset ja yhteydenpidon valmennusten välillä sähköpostilla. Valmennustapaamiset pidetään kolmen kuukauden kuluessa. Valmennuspaketti maksaa 200 euroa (sis. alv. 24%) ja valmennus maksetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Tule valmennukseen, ylläty, kuinka upea tyyppi olet ja saat rohkeutta ja itsevarmuutta ryhtyä asioihin, joista ennen vain unelmoit!