Urasuunnitelman selkiyttäminen

Oletko tyytyväinen nykyiseen työhösi? Haluaisitko edetä urallasi tai kenties vaihtaa kokonaan alaa? Kolmen valmennuskerran uravalmennus auttaa sinua kirkastamaan tavoitteitasi ja menemään rohkeasti kohti sitä, mitä haluatkin.

Valmennuskertojen sisältö:

Ensimmäisellä valmennuskerralla kartoitetaan työtyytyväisyyttäsi ja yleistä  elämäntilannettasi työn ulkopuolella. Joskus on niin, että kaikki ”se muu” heijastuu töihin niin voimakkaasti, että meille hämärtyy, mihin olemme tyytyväisiä ja mihin tyytymättömiä. Jos työpaikan vaihto on ratkaisuna, saat valmennuksessa uusia näkökantoja asiaan ja rohkeutta päätöksentekoon.

Toisella valmennuskerralla jatketaan urasuunnitelmasi parissa. Asiat selkenevät ja alkavat tuntua yksinkertaisimmilta.

Kolmannella valmennuskerralla keskustellaan edelleen ajatuksistasi  ja uskomuksistasi  jotta ne ovat samansuuntaiset kuin tavoitteesikin. Saat mielenrauhaa ja keveyttä työntekoosi. Opit näkemään niin vanhan kuin mahdollisen uudenkin uravaihtoehdon uudessa valossa.Valmennustuntien sisältö on suuntaa-antava, koska sisältö muokkautuu aina valmennettavan näköiseksi.

Kokonaissisältö ja hinta:

Kolmen valmennustapaamisen paketti sisältää kolme tunnin valmennustapaamista, harjoitukset ja yhteydenpidon sähköpostilla tapaamisten välillä. Tapaamiset pidetään kolmen kuukauden aikana. Valmennuspaketti maksaa 200 euroa (sis. alv.) ja se maksetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Varaa valmennuksesi ja nauti mahdollisuuksistasi!