Tutustu Ninaan

NinaFBOlen aurinkoinen ja päämäärätietoinen nainen. Rakastan uuden oppimista ja uskon, että jatkuva kehitys on hyvinvoinnin edellytys. Minua kiehtoo ihmismielen mahdollisuudet ja se, miten paljon voimme  pelkällä asennoitumisellamme vaikuttaa omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme.

Koulutuksesta 

Olen opiskellut MB Elämäntaidon Valmentajaksi, Life Coachiksi, Elämäntaidon Valmenusakatemiassa Helsingissä. Akatemian koulutus on ICF:n (International Coach Federation) akkreditoima. Koulun rehtorina ja pääopettajana toimii elämäntaidon valmennuksen Suomeen tuonut Marika Borg. Koulutus antoi minulle pätevyyden pitää myös työelämävalmennuksia.  MB Aarrekarttaohjaajakoulutuksen kävin myös Marikan opissa Helsingissä.

namaste

Aikaisemmin olen opiskellut yrittäjyyttä ja liiketoimintaosaamista Hämeen ammattikorkeakoulussa. Olen valmistunut sieltä Master of Business Administrationiksi. Perehdyin erityisesti kriisiviestintään kauppakeskuksissa. Minulla on myös poliisikoulutus ja sitä kautta vuosien kokemus rikostutkinnasta, kuulusteluista ja poliisin viestintätehtävistä. Koulutukseni on kenties hiukan poikkeuksellinen yhdistelmä virkamiestä, kaupallisuutta ja luovutta. Pidän sitä rikkautenani, jota hyödynnän valmennustyössä.

Olen saanut tärkeimmän opin valmentamiseen käytännössä. Minulla on ollut lukuisia erilaisia koulutus-ja valmennuksellisia tilanteita, joista olen poiminut ja poimin jatkossakin toimivimmat valmennusvälineet sinun käyttöösi.  Olen valmentaja, joka kyseenalaistaa, haastaa ja inspiroi valmennettavaa. Osaan myös yksinkertaistaa ja poimia asiakkaan puheesta olennaisimmat asiat, jotka auttavat häntä eteenpäin.

Vapaa-ajalla viihdyn yhtä lailla lenkkipolulla, kuntosalilla kuin kirjojenkin ääressä, kaikki elämäntaidolliset kirjat käyvät.  -Elämä on jatkuvaa uuden oppimista. Voimme oppia toisilta ihmisiltä, tilanteista, kirjoista, käymällä kouluja, omista erehdyksistä – elämällä.  Mieluummin aktiivisella otteella kuin ajautumalla tilanteisiin.

Työkokemuksesta

Vuosien saatossa olen työskennellyt mm. tv- ja radiojuontajana, päätoimittanut Poliisiurheilulehteä ja kirjoittanut artikkeleita muihin poliisijulkaisuihin. Ollessani julkisuudessa 2000-luvulla opin  julkisuuden pelisäännöt ja toimintatavat.

Oman yritykseni, alkuperäiseltä nimeltään Viestintäpalvelu Nina Juurakko, perustin vuonna 2005. Pirkanmaan poliisilaitoksen viestintätehtävistä jäin virkavapaalle vuonna 2009. Virkavapaalla olen luonut lapsilleni ”elämän perustaa” ja tehnyt töitä yritykseni parissa. Syksyllä 2013 palasin Tampereelle tiedottajaksi ja vuoden 2014 alusta olen työskennellyt Sisä-Suomen poliisilaitoksessa Tampereella viestintäpäällikkönä ylikonstaapelin virassa.

Yhdistystoiminnassa olen ollut vahvasti mukana mm. SPUL:n (Suomen Poliisin Urheiluliitto) hallituksessa, SPJL:n (Suomen Poliisijärjestöjen Liitto) Poliisi&Oikeus -lehden toimitusneuvostossa ja EHYT:n (Ehkäisevä Päihdetyö ry) paikallistoiminnassa kouluttajana.

Yritykseni painopiste on muuttunut yhä enemmän koulutus-ja valmennustehtäviin. Tämän vuoksi muutin yritykseni nimen Arvovalmennuksesi keväällä 2013.  Tavoitteeni on auttaa juuri sinua elämään omannäköistäsi elämää ja toteuttamaan unelmasi rohkeasti, nautinnolla ja nöyristelemättä.

Täältä voit kuunnella minua

Kuuntele noin kuuden minuutin Sun Radion haastattelu, jossa kerron lyhyesti valmennuksesta: Radio_SUN