Pariksi parisuhteessa

Tuntuuko sinusta, että välität puolisostasi, mutta jotakin puuttuu? Parisuhde elää vuosien varrella aivan kuten puolisotkin. Pariksi parisuhteessa -valmennuspaketti auttaa sinua voimaan paremmin parisuhteessa, olemaan siinä tyytyväisempi ja tekemään asioita, jotka rakentavat parisuhdetta  kohti läheisyyttä, naurua ja yhdessäolemisen iloa. Valmennus on juuri sinulle, se ei edellytä puolison läsnäoloa. Valmennus ei ole terapiaa tai konsultointia, vaan perustuu life coachingin yleisiin periaatteisiin.

Valmennussisältö:

Ensimäisellä valmennustapaamisella kartoitetaan sinun yleistyytyväisyyttäsi parisuhteeseesi, sen hyviä puolia, kehittämisen kohteita ja mahdollisuuksia. Toisella valmennustapaamisella keskitytään sinun rooliisi parisuhteessa, toiveisiisi ja odotuksiisi siinä. Kolmannella kerralla valmennus tähtää toiveikkuutesi ja ennen kaikkea halukkuutesi lisäämiseen panostaa parisuhteeseen itsekkäistäkin syitä. Valmennustuntien sisältö on suuntaa-antava, koska sisältö muokkautuu aina valmennettavan näköiseksi.

Kokonaissisältö ja hinta:

Pariksi parisuhteessa – valmennuspaketti sisältää kolme tunnin mittaista valmennustapaamista Arvovalmennuksen tiloissa, monipuoliset harjoitukset ja yhteydenpidon valmennusten välillä sähköpostilla. Valmennustapaamiset pidetään kolmen kuukauden kuluessa. Valmennuspaketti maksaa 200 euroa (sis. alv. 24%) ja se maksetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Panosta hyvinvointiisi ja parisuhteesi tulevaisuuteen, löydä jälleen ilo suhteeseenne ja nauti arjesta! Varaa valmennus täältä, soita tai lähetä sähköpostia!