Minä – huipputyyppi!

Vähätteletkö itseäsi tai etkö tunnista itsessäsi sitä loistoa, mistä muut sinua kiittelevät? Minä – huipputyyppi -valmennus antaa sinulle itsevarmuutta ja itseluottamusta elää omannäköistäsi elämää. Valmennus auttaa sinua näkemään itsesi positiivisessa valossa kaikkine puolinesi. Voit lopettaa itsesi soimaamisen tai täydellisyyden tavoittelun. Sinä olet huipputyyppi!

Valmennussisältö:

Ensimmäisellä valmennustapaamisella keskitytään siihen, millaisena pidät itseäsi, millaista palautetta saat muilta ihmisiltä ja millaisia piirteitä ja ominaisuuksia muissa ihailet. Toisella valmennustapaamisella kartoitetaan uskomuksia, jotka kenties rajoittavat mahdollisuuksiasi nähdä todellista itseäsi. Kolmannella valmennustapaamisella keskitytään itseluottamuksesi ja itsevarmuutesi kehittämiseen positiiviseen suuntaan ja suunnataan katsetta tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Sen, millainen olet ollut tai millaisena olet pitänyt itseäsi, ei tarvitse määritellä tulevaisuuttasi. Valmennustuntien sisältö on suuntaa-antava, koska sisältö muokkautuu aina valmennettavan näköiseksi.

Valmennuksen kokonaissisältö ja hinta:

Minä -huipputyyppi – valmennuspaketti sisältää kolme tunnin mittaista valmennustapaamista Arvovalmennuksen tiloissa, monipuoliset harjoitukset ja yhteydenpidon valmennusten välillä sähköpostilla. Valmennustapaamiset pidetään kolmen kuukauden kuluessa. Valmennuspaketti maksaa 200 euroa (sis. alv. 24%) ja se maksetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Anna itsellesi se arvo, mikä sinulle kuuluu! Varaa valmennus täältä, soita tai lähetä sähköpostia!