Koulutukset

Arvovalmennus järjestää koulutuksia yrityksille ja yhteisöille. Ne räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Keskeistä niissä on valmennuksellinen ja ratkaisukeskeinen ote. Koulutusten kesto vaihtelee tunnista päivän toiminnalliseen koulutuskokonaisuuteen.

Lisäksi Arvovalmennuksen erityisosaamista on kriisiviestinnän kehittäminen ja julkisuusrutiinien hallinta. Kriisiviestinnässä olen perehtynyt suomalaisten kauppakeskusten kriisiviestintään. Julkisuusasioihin liittyen koulutan julkisuuden kohtaamiseen ja siihen, miten olla ”sujut” julkisuuden kanssa.

Esimerkkejä koulutuksista:

 Unelmien toteuttamisen 10 käskyä

Mieli lepää.

Tiedät, mitä haluaisit, mutta et tiedä miten?  Unelmien toteuttamisen 10 käskyä -koulutus opastaa sinut askel askeleelta kohti unelmiasi. Saat koulutuksesta konkreettisen hyödyn, kun voit alkaa soveltaa sen oppeja jo koulutuksessa. Minkä unelman sinä haluat toteutuvan?

 

Onnellinen arki

henkilöstövalmennus

Pitääkö onnellisuus ”löytää” jostakin? Saavutetaanko onni olosuhteita muuttamalla? Olemmeko luonnostaan onnellisia vai emme? Tutkimusten mukaan yksi suurimpia esteitä onnellisuuden tiellä ovat harhaluulot onnellisuuteen johtavista tekijöistä. Koulutuksessa perehdytään onnellisuusmyyttiin ja saadaan käytännön keinoja, onnellisuusaktiviteetteja, oman arjen muokkaamiseksi onnellisemmaksi ja tyydyttävämmäksi.

 

 

 

Iisipalaveri

kriisipalaveri-logo

Monissa organisaatioissa pidetään kriisipalavereja, joissa usein tahattomasti etsitään syyllistä tai maksajaa inhimilliselle erehdykselle. Iisipalaveri! -kolutuksessa keskitytään etsimään onnistumisia, ylpeyden aiheita ja otetaan hiukan iisimmin, jopa nauretaan ääneen. Koulutuksen ansiosta osallistujat osaavat ottaa vastoinkäymiset rennommin, käsitellä ne rakentavassa hengessä, suunnata huomionsa onnistumisiin ja keskittyä siihen, mikä on muutettavissa.

 

OlenNainen!

testimonial-2Oletko tyytyväinen itseesi? OlenNainen-koulutuksessa opit kaiken olennaisen siitä, miten hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet. Moni meistä on aivan turhaan ankara itselleen ja toivoo olevansa jotakin muuta. Koulutuksessa opit näkemään vahvuutesi ja kantamaan itsesi ylpeänä lisääntyneen itsetunnon ja itsevarmuuden avulla. Valmennuksellinen ote saa sinut pohtimaan ennakkokäsityksiäsi ja muiden odotuksia, jotka voivat itse asiassa olla sinun itsesi luomia.  Koulutus tuo keveyttä mieleen ja askeleisiin!

 

Sinut julkisuuden kanssa

image-3

Oletko astumassa julkisuuteen tai oletko jo siellä? Vaatiiko työtehtäväsi julkista esiintymistä? Julkisuuskoulutuksessa opit julkisuuden pelisäännöt, saat vinkkejä julkisuuden positiiviseen hyödyntämiseen ja kuulet esimerkkejä onnistuneista ja epäonnistuneista julkisuustarinoista. Koulutuksessa voidaan käsitellä julkisuutta myös kriisiviestinnän näkökulmasta.