Hinnat

Life Coaching -tunnit yksityisille henkilöille myydään yleensä valmennuspaketteina, jolloin asiakas saa valmennuksesta parhaan hyödyn. Joissakin tapauksissa riittää yksi tai kaksi valmennuskertaa, jolloin asiakkaan on järkevä ottaa yksittäisiä tunteja.

Life Coaching

3 valmennustuntia a’ 60 min yhteensä 250 euroa

4 valmennustuntia a’ 60 min yhteensä 320 euroa

6 valmennustuntia a’ 60 min yhteensä 450 euroa

Yksittäisten tuntien hinta on 90 eur. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Edellä hinnoiteltu valmennus tapahtuu Arvovalmennuksen toimitiloissa. Muualla tapahtuva valmennus hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Valmennuspaketit sisältävät kotonatehtäviä harjoituksia paketista riippuen vähintään 4 kappaletta ja säännöllisen sähköpostitse käytävän tilannekatsauksen valmentajaan. Valmennustuntien määrä voidaan sopia myös muuksi kuin edellä määritetyksi ja tarvittaessa yksi valmennus voi kestää kaksi tuntia kerrallaan. Kysy tarjous hinnasta!

Neljän kerran paketti on käytettävä 4 kk kuluessa ensimmäisestä valmennuksesta ja  kuuden kerran paketti 6 kk kuluessa.

Business Coaching

Työelämävalmennusten hinta sovitaan tapauskohtaisesti organisaation toiveet huomioiden. Kerro toiveesi sähköpostitse info[at]arvovalmennus[.]fi tai yhteydenottolomakkeella!

Aarrekartta tulevaisuuteen

Aarrekarttakoulutusten hinta sovitaan tapauskohtaisesti koulutuksen pitopaikasta, osallistujien määrästä ja huomioitavista erityistarpeista riippuen. Koulutuksen hinta henkilöltä lähtee noin 30 eurosta.