Valmennusta tässä ja nyt

Katso video

Jos sinun ei ole mahdollista päästä valmennukseen juuri nyt, katso oheinen innostava ja silmät avaava video. Uskon, että se motivoi sinua kulkemaan kohti unelmiasi. Be who you are! Dream -motivotional video

Lisää itsetuntemustasi enneagrammitestillä

Haluatko oppia tuntemaan itseäsi paremmin? Enneagrammitesti auttaa sinua tuntemaan itsesi paremmin. Hyviä testejä ovat muun muassa Namasten ja Eegeen testit.

Kirjoita kirje

Kuvittele, että elät nyt alkusyksyä 2016. Elät silloin unelmiasi todeksi, niitä, joista nyt haaveilet tai joita kohti olet jo matkalla. Miten silloin elät, miltä elämäsi näyttää? Kirjoita itsellesi yksityiskohtainen kirje, jossa kuvailet unelmaelämääsi kuin eläisit sitä jo tänään. Kerro itsellesi, miten pääsit tuohon tilanteeseen – mitä se vaati näiltä kolmelta vuodelta, millaisia valintoja jouduit tekemään, mistä luopumaan. Jos kirjoittaminen ei ole sinulle mieleistä, voit kirjeen sijaan käydä harjoituksen mielessäsi ja mielikuvissasi läpi.

Viisi vahvaa syytä

Kaipaatko potkua tavoitteidesi toteutumiseksi? Kirjoita paperille tai mieti mielessäsi viisi syytä, miksi ansaitset unelmasi. Ne ovat samalla syitä, miksi et luovuta, et anna periksi, jos asiat eivät etene niin kuin haluaisit. Ne syyt tekevät sinut pysäyttämättömäksi! Ne ovat syitä, mitkä tekevät siitä sen kaiken arvoisen. Ne innostavat sinua – ja jos eivät, mieti vielä vahvempia syitä. Kirjoita nyt.

Inspiroidu lisää:

Positiivarit