Arvovalmennus

Arvovalmennus on koulutus- ja valmennusyritys, jonka tavoitteena on auttaa sinua elämään sinunnäköistäsi elämää rohkeasti, luottavaisesti ja vahvuuksiasi käyttäen.  Autan sinua vahvuuksiesi hyväksikäyttämisessä niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Tulokset näkyvät näissä eri tavoin, mutta joka tapauksessa hyötyjänä olet eniten sinä.

Arvovalmennuksen avulla saat liikkeellepanevaa voimaa, kun tiedostat paremmin omat voimavarasi ja mahdollisuutesi. Saat myös välineitä saavuttaaksesi sen, mitä haluatkin. Unelmasi voivat toteutua!  

Haluan tehdä työni laadukkaasti ja ammattitaidolla. Ja nämä asiat näkyvät minussa. Jos olet valmentamisen tai koulutustapahtuman jälkeen tästä eri mieltä, kerro se minulle. Jos olet samaa mieltä, kerro se muille.

Sinun on helppo tulla toimitiloihini Tampereen ydinkeskustaan Hämeenkatu 14 C 25:een. Valmennan myös yrityksesi toimitiloissa tai kotonasi sopimuksen mukaan.  Valmennus on aina asiakkaan yksityisyyttä kunnioittavaa ja huomaamatonta. Valmennusajat ovat joustavat sinun tarpeidesi mukaan, valmennan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Valmennus on aina ehdottoman luottamuksellista. Valmennan myös Helsingissä noin kerran kuukaudessa, kysy näistä tarkemmin.

Arvovalmennus (Y 1455281-8) on perustettu vuonna 2005. Se oli aiemmalta nimeltään Viestintäpalvelu Nina Juurakko, mutta keväällä 2013 muutin nimen vastaamaan paremmin nykyistä toimintaa.