Arvovalmennus palveluksessasi!

Nyt vihdoin on aika hurrata – Arvovalmennus on valmiina palvelukseesi! Uskon vakaasti, että coaching on tämän päivän ja tulevaisuuden keskeinen väline siihen, että voimme helpommin elää itsemme näköistä elämää niin työ- kuin yksityiselämässäkin.  Valmennustaito on myös loistava väline muiden ja itsensä johtamisen tueksi. Muun muassa Google listasi valmentamistaidon johtajan tärkeimmäksi ominaisuudeksi. Googlen ajatus eroaa kyllä omastani siinä, että mielestäni valmentaja ei työelämässäkään tarjoa valmiita vastauksia, vaan kysymyksillä ja kuuntelemisella edesauttaa toisen omaa ajattelua. Minun intohimoni on auttaa sinua toteuttamaan omat tavoitteesi ja  uskomaan unelmiisi. Be who you are!

Tulen jatkossa bloggaamaan coachingista ja sen ulottuvuuksista ja myös tekemään valmennusta näillä sivuilla. Ai miten – sen näet myöhemmin! Bloggaan myös siitä, mitä erityistä annettavaa tällaisella poliisivirkamiehellä on coachingille ja valmennettavalle.

Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet tähän asti ja ennen kaikkea kiitos asiakkaille! Haluan  tehdä valmennus-ja koulutustyötä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Toivon, että saan olla mukana inspiroimassa sinua kohti unelmiasi!

1 kommentti

  1. Tiina

    Onnea uudelle yritykselle! Teet arvokasta työtä.