Tavoitekarttakurssi


disney
Tavoitekartta, aarrekartta, treasure map, unelmakartta. Kartalla on monta nimeä, mutta sen tavoite on aina sama: auttaa asiakasta visualisoimaan se, mitä hän todella haluaa ja ohjelmoida alitajunta toimimaan sen mukaan. Alitajunta säätelee, millaisia ympäristöstä tulevia tietoja haluat nähdä ja kuulla ja mistä haluat olla tietoinen. Se herkistää kaikille niille tiedoille, joita olet opettanut sen pitämään tärkeänä. Kun olet tehnyt näistä asioista visuaalisen kartan, alitajunta kiinnittää paremmin huomiosi seikkoihin, joita voit tarvita tehdäksesi toiveista totta.  Ja unelmasi toteutuminen lähenee. Tavoitekartta voi koskea elämää yleisesti, mutta se voidaan myös muokata jonkun yksittäisen teeman kuten parisuhteen tai työn ympärille.

 ”Alitajunta pyrkii toteuttamaan kaikki kuvat, jotka pidetään mielessä ja joita tukee vahva usko.” – William James

Tavoitekarttakurssilla tehdään konkreettinen kuvataulu leikaten ja liimaten. Kuvat kertovat unelmistasi ja toiveistasi. Keskeistä kartassa on myös se, miten sinä itse näyt kartassa. Jos haluat saada jotakin, sinulle on todella hyödyllistä selkiyttää se myös visuaalisesti! Mitkä 10 kuvaa sinä valitsisit kuvaamaan elämääsi ja tavoitteitasi?

Tavoitekarttakoulutus sopii yhtä lailla organisaation yhteishenkeä lujittamaan kuin myös jokaisen henkilökohtaisten unelmien kirkastajaksi. Karttaa käytetään yhä enemmän työelämävalmennuksessa ja esimerkiksi huippu-urheilijoiden välineenä kohti menestystä. Karttakoulutuksia pidetään esimerkiksi työhyvinvointipäivillä. 

Nina vetää Tampereella säännöllisesti tavoitekarttakursseja toimitiloissaan – tarkista seuraavan kurssin ajankohta tästä.  Yhtä hyvin voit koota ryhmän itse  ja tilata Ninalta koulutuksen haluamaasi paikkaan haluamasi aikana. Ota yhteyttä yhteystietolomakkeella, soita tai laita sähköpostia info[at]arvovalmennus[.]fi!